Krasnodar Verloor Nie Die Eerste Keer In 2021 Nie

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

In die wedstryd van die 20ste ronde van die Russiese kampioenskap kon Ural nie Krasnodar klop nie. Die vergadering is afgesluit met 'n telling van 2: 2.

Dit was die eerste loting vir Krasnodar in 2021. Voor dit het die bulle twee keer in die 1/16 eindronde van die Europa League (2: 3, 0: 1) van Dynamo Zagreb verloor en in die 1/8 eindronde van die Russiese beker (1: 2) van Sotsji verloor. Ural het hul drie-liga-reeks in die Russiese kampioenskap uitgebrei. Voor dit het Yekaterinburg gelykop gespeel met CSKA (2: 2), Tambov (1: 1), Rubin (0: 0).

Spartak het hul vierde nederlaag agtereenvolgens gely en verloor teen Rubin

Agt Russe het in die beginspan van Krasnodar verskyn, met die huidige limiet moet daar minstens drie wees.

Die Bulle het reeds in die 12de minuut van die byeenkoms die voortou geneem. Magomed-Shapi Suleimanov het hom onderskei. Vir die doelskieter is dit die vyfde doel van die seisoen.<>

Na 20 minute moes die gasheer van die vergadering 'n gedwonge wisseling maak, verdediger Yevgeny Chernov is beseer. In plaas daarvan het die nuweling Ambroise Oyongo die veld betree, maar hy is vroeg in die tweede helfte vervang.

'N Paar minute later oortree Igor Smolnikov die reëls grof en skink die tweede geelkaart, wat deur die skeidsregter Sergey Karasev van die veld verwyder word.

Aan die begin van die tweede helfte maak Ural die telling gelyk. Die doel is aangeteken deur Rafal Augustynyak.

Sewe minute later het die Pool 'n verdubbeling aangeteken.

In die 86ste minuut kon die bulle die telling gelykmaak danksy 'n doel deur Remi Cabella.

As gevolg van 'n gelykopuitslag het Ural sy posisie in die 12de plek in die Russiese kampioenskap versterk. Op die rekening van "hommels" 22 punte. Krasnodar het opgeskuif na die agtste plek. Die bates van die “bulle” het 31 punte.

In die volgende ronde speel Ural teen Ufa en Krasnodar teen Spartak. Albei wedstryde vind op 7 Maart plaas. Die eerste vergadering begin om 14.00, en die tweede om 19.00 Moskou-tyd.

Russiese kampioenskap. 20ste ronde

Krasnodar - Ural - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Chernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Oeral: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Doelwitte: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59, (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Waarskuwings: Smolnikov, 26 / Jovicic, 4; Rykov (48)

Skrap: Smolnikov, 35 (tweede geelkaart)

Skeidsregter: Sergey Karasev (Moskou)