Rondon Het Gedruk En Gehelp In Die Wedstryd Teen Akhmat

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

CSKA Moskou het Akhmat Grozny tuis verslaan. Die byeenkoms by VEB Arena eindig met 'n telling van 2: 0. Die debuutdoel in die "weermag" -klub is aangeteken deur die nuweling van die span Solomon Rondon en ook as gevolg van sy doelpas.

In die eerste helfte was dit 'n gelyke wedstryd, maar die voordeel was aan die kant van CSKA.

In die 36ste minuut neem Rondon die bal vaardig na die grens van die strafgebied, slaan, maar druk die paal. 'N Minuut later kry die tuisspan 'n kans vir die 11-meter-skop.

Nizich onderbreek Fernandez se afslag met sy hand. Rondon het die punt genader en was akkuraat - 1: 0.

Sewe minute na die begin van die tweede helfte het Nikola Vlašić die voordeel van die weermagspan verdubbel. Vlašić kry afslag van Rondon en slaan die eerste aanraking in die nabye hoek - 2: 0.

Uiteindelik het Akhmat nie veel gedoen nie, en CSKA sou die oorwinning nog meer selfversekerd kon maak, maar die fluitjie van die skeidsregter Ivan Sidenkov van Sint Petersburg het die eindtelling met 2: 0 aangeteken.

CSKA behaal ná hierdie oorwinning 40 punte en behou die tweede lyn in die puntelys van die Russiese kampioenskap. Akhmat is in die 11de plek met 26 punte.