Spartak Het Hul Vierde Nederlaag Agtereenvolgens Gely En Verloor Teen Rubin

INHOUDSOPGAWE:

Anonim

Moskou "Spartak" verloor van Kazan "Rubin" met 'n telling van 0: 2 as deel van die 20ste ronde van die Russiese sokkerskampioenskap. Die vergadering het in Moskou in die Otkrytie Arena-stadion plaasgevind.

Die belangrikste intrige in die Moskou "Spartak" was die verskyning van die nuweling Quincy Promes in die beginspan. As gevolg hiervan verskyn die speler vanaf die eerste minute en kon hy die linkerflank van die rooi-en-wit-aanval versterk, maar slaag nie daarin om effektiewe aksies aan te teken nie.

In die eerste helfte is daar twee geel kaarte en die verdeling van Roman Zobnin. Ná die rustyd het die afrigtingspan van die rooi en wittes besluit om die middel van die veld te verfris en in plaas van Hendrix verskyn Kral op die veld.

'Rubin' het 8 minute na die aanvang van die tweede helfte van die wedstryd daarin geslaag om die numeriese voordeel in die groep te benut en Despotovic het die telling in die wedstryd geopen. Kvaratskhelia kry 'n aangee van onder die strafgebied van iemand anders, waarna hy onder druk van Moses staan en Despotovich in die besit van Maksimenko kry met 'n aangee, en hy stuur die bal in die hoek van die doel met 'n raakskop.

Op die 71ste minuut van die wedstryd het die hoofskeidsregter van die wedstryd, Sergei Lapochkin, die lynstane gelykgemaak en die tweede geel Oliver Abilgor getoon, maar dit het die rooiwites nie gehelp nie, en in die 89ste minuut van die byeenkoms het Despotovich 'n dubbel.

Dit is Spartak se vierde nederlaag agtereenvolgens in amptelike wedstryde. Op 20 Februarie verloor Spartak van Dynamo in die Russiese beker (0: 2), en voor die wintervakansie verloor hulle twee keer agtereenvolgens in die Russiese kampioenskap: Zenit (1: 3) en Sotsji 0: 1.

Spartak (Moskou) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Ruby»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Doelwitte: Despotovich, 53, 89.

Waarskuwings: Gigot, 12; Moses, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Verwydering: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Skeidsregter: Sergey Lapochkin (Sint Petersburg)

28 Februarie, Moskou. "Otkrytie Bank Arena"